comunicate

Listă cu persoanele ale căror planuri de afaceri sunt acceptate spre finantare (etapa 3).

Proiect “Antreprenoriat social de succes în regiunea Sud-Muntenia”

În calitate de Beneficiar, FUNDAȚIA EMMA, împreună cu partenerii ASOCIAȚIA EUROACADEMIA, EXELO TRAINING & DEVELOPMENT SRL și PUBLIC CREATION SRL, derulează proiectul “Antreprenoriat social de succes în regiunea Sud-Muntenia”, cod MySMIS 127253. Proiectul are o valoarea totală de 13.870.417,24 lei, din care asistența financiară nerambursabilă a Uniunii Europene este de 11.719.736,16 lei.Începând cu data de 11.12.2019 a fost deschisa sesiunea de depunere a dosarelor pentru concursul de planuri de afaceri organizat în cadrul proiectului. Depunerea planurilor de afaceri s-a derulat până la data de 10.02.2020. Pana la termenul de depunere au fost inregistrate 33 de planuri de afaceri din toate judetele regiunii Sud-Muntenia. Planurile de afaceri declarate eligibile în urma etapei 1 de evaluare au intrat în cea de a doua etapă a evaluării, și anume evaluarea tehnico-financiară. Fiecare plan de afaceri a primit un punctaj din partea fiecarui membru al juriului, în conformitate cu grila de evaluare tehnico-financiară prezentată în Anexa 15. In baza punctajelor acordate de fiecare expert membru în juriu a fost calculata media aritmetică care reprezinta punctajului final acordat .

In urma prezentarii proiectelor in fata comisiei de evaluare, au fost admise pentru finantare 22 de proiect.

Va prezentam Lista cu persoanele ale căror planuri de afaceri sunt selectate pentru finanțare dupa etapa 3 de evaluare.

Nr crt.Nume Prenume candidatDenumirea Planului de AfacereJudetNr. inregistrareMediaStatus
1Androne Marius DanielFast-Food mobil – FOOD TRUCKIalomita09/17.01.202098.67Selectat spre finantare
2Gheorghe CristianActivitati de intretinere peisagisticaPrahova21/06.02.202097.00Selectat spre finantare
3Fotescu CarmenServicii de contact si call centerPrahova13/27.01.202096.67Selectat spre finantare
4Apostol ValentinaCosmetizarea animalelor de companieCalarasi15/30.01.202096.33Selectat spre finantare
5Andrei Stroe3D Print HubTeleorman04/06.01.202096.00Selectat spre finantare
6Birsan JenicaSpalatorie autoCalarasi08/15.01.202096.00Selectat spre finantare
7Costache IoanaProiectare si executie instalatii de utilizare gaze naturale.Prahova10/20.01.202096.00Selectat spre finantare
8Grigore VioletaInfiintarea unei intreprinderi sociale in vederea integrarii pe piata fortei de munca a persoanelor din grupurile vulnerabile, care va activa in domeniul formarii profesionale, in judetul DambovitaDambovita 07/10.01.202096.00Selectat spre finantare
9Catalin Cosmin CristianSpalatorie camioanePrahova20/05.02.202095.67Selectat spre finantare
10Folteanu MirelaAtelier de constructii, decoratiuni si amenajari interioare.Dambovita19/05.02.202095.67Selectat spre finantare
11Fotescu CatalinServicii de gazduire date si aplicatiiDambovita02/23.12.201995.67Selectat spre finantare
12Pita CristanLucrari de constructii a drumurilor si podurilor Prahova05/07.01.202095.67Selectat spre finantare
13Silivestru ElenaExecuția branșamentelor și extinderilor de conducte gaze naturalPrahova3/06.01.202095.67Selectat spre finantare
14Gheorghe Maria MadalinaActivitati de inchiriere si leasing cu alte masini, echipamente si bunuri tangibile  – AUTORULOTAPrahova11/20.01.202095.33Selectat spre finantare
15Iancu CristinaLucrari de sapatura si terasament pentru retelele de apa, canalizare si conducte de gaze naturalePrahova12/24.01.202095.33Selectat spre finantare
16Tudor PetreFondarea unei intreprinderi sociale in domeniul interpretarii muzical-artistice, in judetul IalomitaIalomita22/07.02.202095.00Selectat spre finantare
17Cretu MariaLucrari de constructie a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale.Dambovita18/04.02.202094.67Selectat spre finantare
18Huditoiu Miruna AdrianaCofetariePrahova14/27.01.202094.67Selectat spre finantare
20Sorici CarmenSocietatea Cooperativa Meșteșugărească 45+ – acronim: SCM45+Teleorman01/19.12.201991.00Selectat spre finantare
21Burtea Gabriela3DA – Tehnologii noi în sprijinul oamenilorDambovita30/10.02.202090.00Selectat spre finantare
22Iurie Rodica (Cebotari)Edit ShoesIalomita23/07.02.202090.00Selectat spre finantare

Descarca in format pdf.

Participanții interesați in a primi grilele de evaluare tehnico-financiara a planurilor lor de afaceri vor transmite solicitarea la adresa de mail – fundatiaemma@gmail.com cu CC la adresa de mail a organizatiei partenerului la care a fost depus planul de afaceri.